/ Прочитано:

960

НОВО во Академик – ПРЕЧИСТЕНИ ПОДЗАКОНСКИ АКТИ НА ПАРЧЕ!

Посетете ја нашата е-продавница и погледнете ги пречистените текстови на подзаконски акти за слободно преземање и за купување!

 

Поттикнати од потребата на нашите корисници, но и нашата заложба како компанија да креираме производи што им го олеснуваат работењето на сите оние кои имаат потреба од консултација на македонското законодавството, Академик подготви пречистени текстови на подзаконски акти од различни области на правото.

Актите ги подготвивме во електронска форма и ги поставивме на нашата е-продавница, за да можете вие, со само неколку клика, без потреба од креирање на кориснички профил, на лесен и едноставен начин да го добиете потребниот пропис.

Дел од пречистените подзаконски акти се бесплатни и нив можете да ги преземате без никакво ограничување, а останатите можете да ги купите со електронско плаќање по многу пристапни цени.

Почнуваме со подзаконски акти, кои редовно ќе ги дополнуваме и ажурираме, но листата постојано ќе се збогатува со нови и други типови прописи.

 

Ваш Академик

 

Линк до е-продавница