/ Прочитано:

1.562

Од 8:00 до 16:00 часот – ново работно време за вработените во државната управа

„Владата донесе одлука времено да ја суспендира одлуката за флексибилно работно време за сите вработени во државната управа и, наместо сегашното работно време од 07:30 до 15:30 и од 08:30 до 16:30, од први октомври за сите ќе важи работното време од 08:00 до 16:00 часот“, соопштуваат од Владата.