/ Прочитано:

2.194

Отворен повик за упис на адвокати и правници на американски правни факултети

Правниот факултет Чикаго-Кент, којшто се наоѓа во САД, заедно со Училиштето за американско право, објавува две меѓусебно поврзани студиски програми со загарантирана стипендија од 75% и 100% за македонски адвокати и правници. Деталите за повикот на следниот линк.

Учи, живеј и работи право во САД