/ Прочитано:

2.073

Прв уписен рок на УГД

Денеска на Универзитетот „Гоце Делчев“ започна првиот уписен рок за студенти на прв циклус универзитетски, академски и стручни студии на студиските програми. Деталите за уписниот рок може да се погледнат на следниот линк.