/ Прочитано:

315

BLACK FRIDAY ВО АКАДЕМИК

15% до 30% ПОПУСТ

    ОБУКА за офицер за заштита на личните податоци
    23.11.2023 година

Редовна цена Цена со попуст
1 учесник – 15% попуст 5.400 ден. 4.590 ден.
2 и повеќе учесници од иста организација – 30% попуст 5.400 ден. 3.780 ден.
по учесник

За подетални информации, видете тука.

 

50% ПОПУСТ

    АКАДЕМИКА на македонски јазик за една година
    24.11.2023 година

 Редовна цена  Цена со попуст
Академика на македонски јазик за една година 23.717 ден. 11.858 ден.

НАПОМЕНА: Побарајте про-фактура, платете ја во рок од 8 дена и добивате ексклузивна можност за пристап до АКАДЕМИКА на македонски јазик за една година на 50% попуст.

 

50% ПОПУСТ

    СТРУЧНА ЛИТЕРАТУРА
    24.11.2023 година

Редовна цена Цена со попуст
Прирачник за канцелариско и архивско работење
д-р Ацо Ангеловски
2.400 ден. 1.200 ден.
Прирачник за безбедност и здравје при работа (со збирка на прописи)
м-р Горан Поповски
2.400 ден. 1.200 ден.
Катастар на инфраструктурни објекти
Соња Димова
1.780 ден. 890 ден.
Интелектуалната сопственост како човеково право:
Заштита пред Европскиот суд за човекови права
Јелена Ристиќ
1.970 ден. 985 ден.
Коментар на Законот против нелојалната конкуренција
д-р Валентин Пепељугоски, д-р Ана Пепељугоска-Костовска
1.562 ден. 781 ден.
Коментар на Законот за заштита на конкуренцијата
д-р Валентин Пепељугоски, д-р Ана Пепељугоска-Костовска
1.890 ден. 945 ден.

НАПОМЕНА: Поради ограничени количини, платете ја профактурата веднаш, истиот ден – Академик на 24.11.2023 година го применува принципот: прв плати, прв добиј.