/ Прочитано:

2.056

Конкурс на Еразмус за летна студентска пракса и стажирање за 2017-2018 година

Во рамките на програмата Еразмус + KА 103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии на студенти за реализирање летна студентска пракса/стажирање во програмски земји учеснички во програмата Еразмус +. Конкурсот на Еразмус + за летна студентска пракса/стажирање за 2017 – 2018 година може да се погледне на следниот линк