/ Прочитано:

625

Нов број на публикацијата Новинарството како јавно добро

Излезе деветтиот број на публикацијата на ССНМ – Новинарството како јавно добро. Главната тема на овој број е насилството врз новинарите и медиумските работници во Македонија. Целата публикација е достапна на линкот: https://bit.ly/2Zp1dE0