/ Прочитано:

1.542

Објавена одлуката за највисоката профитна маржа за одделни стоки

Министерството за економија ја објави одлуката за највисоката трговска (профитна) маржа како посебен услов во трговијата за одделни стоки. Одлуката може да се преземе на следниот линк.