/ Прочитано:

936

Одложено првото судско рочиште за убиството на Пино Секондо

Денеска во Кривичниот суд започна судскиот процес за убиството на Пино Секондо, но на барање на одбраната судското рочиште беше одложено. Обвинети за убиството на Секондо се Али Фуркан, кој е во бегство, и  Ангела Ѓорѓиевска, која денес беше на рочиштето.

Поднесено обвинение за убиството на Пино Секондо