/Прочитано:

556

Предлог за избор на заменици на народниот правобранител

Во собраниска процедура е Предлогот за избор на заменици на народниот правобранител. Народниот правобранител предлага негови заменици да бидат Васка Бајрамовска-Мустафа и Фаредин Љатифи. Целосниот текст на предлогот на следниот линк.