/Прочитано:

598

Свечена седница во Собранието по повод ратификацијата на Северноатлантскиот договор

Денеска Собранието треба да одржи свечена седница по повод ратификацијата на Северноатлантскиот договор. Пред почетокот на свечената седница, претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, ќе оствари кратки поздравни средби со претставниците на парламентите на соседните земји. Свечената седница е закажана за во 15:00 часот.