/Прочитано:

510

УЈП ја објави новата листа на должници

Управата за јавни приходи објавува Листа на должници бр.06/2019 за долгови доспеани до 28.2.2018 и неплатени до 31.5.2019 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини, за кои вкупниот износ на долгот е повисок од 120.000 денари за физичките лица и самостојни вршители на дејност и повисок од 300.000 денари за правните лица. Листата на должници е на следниов линк.