/ Прочитано:

570

Усвоен Годишниот извештај за работата на Судскиот совет

„Судскиот совет на Република Северна Македонија го разгледа и усвои Годишниот извештај за работата на Судскиот совет на Република Северна Македонија за 2020 година. Судскиот совет на Република Северна Македонија го разгледа и усвои Годишниот извештај за работата на Судскиот совет на Република Северна Македонија за 2020 година“, соопштуваат од Судскиот совет.