/ Прочитано:

2.211

Јавен повик за избор на најдобри бизнис-идеи за туризам креирани од студенти на факултетите за туризам

Министерството за економија објави јавен повик за избор на најдобри бизнис-идеи за туризам креирани од студенти на факултетите за туризам. Во рамки на јавниот повик Министерството објавува и упатство за пишување на бизнис-идеја за туризам. Деталите за јавниот повик може да се погледнат на следниот линк.