/ Прочитано:

1.504

Повик до членовите на Комората на вештаци за избор на нови органи

Министерството за правда ги повикува членовите на Комората на вештаци за избор на нови органи. Јавниот повик е објавен на веб-страницата на Министерството.

линк.