/Прочитано:

345

УЈП: Листа на должници

Управата за јавни приходи ја објави Листата на должници бр. 09/2020 за долгови доспеани до 31.5.2020 и неплатени до 31.8.2020 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини, за кои вкупниот износ на долгот е повисок од 120.000 денари за физичките лица и самостојни вршители на дејност; и повисок од 300.000 денари за правните лица. Листата може да се преземе на следниот линк.