< 2019 >
Ноември
НедПонВтоСреЧетПетСаб
     12
34
 • 15:00 -19:00
  04/11/2019

  Форма и содржина на договорот за вработување; Видови договори за вработување и договор за вработување наспроти други договори за ангажирање лица…

56
 • 15:00 -19:00
  06/11/2019

  Форма и содржина на договорот за вработување; Видови договори за вработување и договор за вработување наспроти други договори за ангажирање лица…

789
10111213
 • 16:00 -19:00
  13/11/2019

  Пишување правни поднесоци/тужба; Пишување правни поднесоци/ жалба; Практична вежба за пишување тужба; Практична вежба за пишување жалба…

14
 • 15:00 -19:00
  14/11/2019

  Пишување правни поднесоци/тужба; Пишување правни поднесоци/ жалба; Практична вежба за пишување тужба; Практична вежба за пишување жалба…

1516
17181920212223
24252627282930