< 2019 >
октомври 06 - октомври 12
 • 06
  Нема настани
 • 07
  Нема настани
 • 08

  Обука за новиот Закон за јавните набавки и за новите подзаконски акти

  10:00 -15:00
  08/10/2019

  На 8.10.2019 година (вторник) Академик ќе одржи обука на тема „СПРОВЕДУВАЊЕ ПОСТАПКИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ВО СОГЛАСНОСТ СО НОВИОТ ЗАКОН ЗА ЈАВНИТЕ НАБАВКИ И ПОДЗАКОНСКИТЕ АКТИ“. На обуката предавач ќе биде Кирил Каранфилов, претседател на Државната комисија за жалби по јавни набавки и долгогодишен експерт од областа на јавните набавки.

  Обуката е наменета за претставници од сите договорни органи и економски оператори, за лица на управувачки и раководни позиции, за членови на комисии за јавни набавки, за одговорни лица и за вработени во организационата единица за јавни набавки.

 • 09
  Нема настани
 • 10
  Нема настани
 • 11
  Нема настани
 • 12
  Нема настани